2013-07-31 17:07:04
Φωτογραφία για Επίθεση συντεχνιών της CYTA στον Κιττή
Απάντηση στα όσα κατέθεσε χθες ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για το θέμα της επένδυσης του Ταμείου Συντάξεων της Cyta στη Δρομολαξιά ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού Στάθης, Κιττής, δίνει με ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Κοινής Δράσης των Συντεχνιών ΠΑΣΕ – ΑΤΗΚ (ΠΟΑΣ), ΑΣΕΤ – Cyta (ΠΟΑΣ) και ΣΕΠ – ΑΤΗΚ.

«Μοναδικός μας στόχος είναι να λάμψει η αλήθεια, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επέλθει επιτέλους η κάθαρση και η εξυγίανση στην Cyta μας», αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή, προσθέτοντας ότι «στόχος μας και στοίχημα ζωής είναι να ξαναβρεί ο αγνός και τίμιος εργαζόμενος στη Cyta τη χαμένη του αξιοπρέπεια και να γιατρευτεί η λαβωμένη του περηφάνια».

Αναφέροντας ότι δεν θα μπει σε λεπτομερή σχολιασμό των όσων κατέθεσε ο κ. Κιττής «από σεβασμό στις διαδικασίες και τους θεσμούς», υπενθυμίζει ότι «εδώ και δυόμισι χρόνια σας ζητούμε να μας παρουσιάσετε λεπτομέρειες για τις επενδύσεις και για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Ταμείο και πεισματικά αρνείστε να τις δώσετε».


Ακόμα και προχθές, προσθέτει η Συντονιστική Επιτροπή, «με ανακοίνωσή σας, αναφέρατε ότι η Αναλογιστική Μελέτη είναι στη διάθεσή των Μελών του Ταμείου και οποιουδήποτε την ζητήσει, αλλά ακόμα κανείς δεν την είδε».

Απευθυνόμενη προς τον κ. Κιττή, ισχυρίζεται ότι «εξακολουθείτε να παραπλανείτε, ακόμα και ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, ότι όλες οι πληροφορίες είναι αναρτημένες στο ενδοδίκτυο της Αρχής, ενώ εκεί πέρα το μόνο έγγραφο που είναι αναρτημένο είναι οι Οικονομικές Καταστάσεις του Ταμείου της 31/12/2011 και οι προκαταρκτικές μη ελεγμένες Καταστάσεις της 30ης Ιουνίου 2012».

«Για μας κ. Κιττή το μόνο που μετρά είναι η κρίση των ίδιων των συναδέλφων μας, για τους οποίους αφιερώνουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ