2013-07-31 23:24:56
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ
Έπειτα από συνολικά επτά χρόνια παρουσίας του Μίλαν Πάβλοβιτς στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Σέρβος τεχνικός δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους»! Ο έμπειρος κόουτς σε επίπεδο ακαδημιών, ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός και δεν θα βρίσκεται πλέον στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής των Πειραιωτών.

Έτσι το συγκεκριμένο γεγονός φέρνει κάποιες αλλαγές στο τεχνικό τιμ της ακαδημίας του Θρύλου, όσον αφορά με τους προπονητές και ποια τμήματα θα αναλάβουν για μέσα στη σεζόν. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο... νεοφερμένος Ρόμπερτ Κίλιν θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Εφήβων του Ολυμπιακού. Ο μέχρι τώρα κόουτς της ομάδας β’, θα είναι ο νέος κόουτς του τμήματος κάτω των 17 ετών που θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague, έπειτα από δύο σεζόν.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Τάσο Θέο θα είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Μίλαν Πάβλοβιτς. Συγκεκριμένα, πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παίδων του Ολυμπιακού, δηλαδή του τμήματος κάτω των 15 ετών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ