2013-08-01 03:09:04
Φωτογραφία για «Ανήκω στον Αστέρα»
Συγκεντρωμένος στο πρώτο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, δήλωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως τον κολακεύει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά τη δεδομένη στιγμή το μυαλό του είναι στην ομάδα της Αρκαδίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης:

Για τον τραυματισμό του: «Έμεινα προληπτικά κάποιες μέρες έξω λόγω προβλήματος στη μέση. Πλέον είμαι έτοιμος για τον αγώνα».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Ανήκω στον Αστέρα. Είναι κολακευτικά όσα ακούγονται για εμένα. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Αυτό το θέμα δεν είναι ώρα να συζητηθεί. Είναι κολακευτικό για μένα να ακούγονται αυτά τα λόγια. Να περάσουνε αυτά τα δύο παιχνίδια και ό,τι είναι να γίνει θα το μάθουμε στη συνέχεια».

Για τη Ραπίντ: «Είδαμε τις αδυναμίες και τις δυνατότητες της Ραπίντ. Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλή επιθετική γραμμή και φτάνει εύκολα στα γκολ. Αυτό δουλέψαμε στις προπονήσεις για να είμαστε προσεκτικοί στην αμυντική λειτουργία».


Για το αν υπάρχει άγχος: «Τρακ δεν έχω. Ανυπομονησία έχω. Από αυτά τα ματς γίνεσαι έμπειρος και μπορείς και συνεχίζεις»

Για τους Γκoϊάν και Λισγάρα: «Είναι πολύ έμπειροι παίκτες, οι οποίοι με βοηθούν και με καθοδηγούν. Με βοηθάνε και πάμε πολύ καλά και θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε μαζί στην άμυνα».

Για τους επιθετικούς Χουάνμα-Μπαράλες-Μπακασέτα: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Ο Μπακασέτας είναι ο πιο φορμαρισμένος από όλους. Όσο παλεύουν αυτοί τόσο παλεύουμε κι εμείς για μια θέση στην ενδεκάδα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ