2013-08-01 03:02:04
Φωτογραφία για Σε κοινό μέτωπο για καμία απόλυση- διαθεσιμότητα καλεί το ΚΚΕ
«Η κατάθεση της λίστας με τις χιλιάδες “διαθεσιμότητες” των δημοσίων υπαλλήλων είναι μια ακόμα μαύρη σελίδα της συγκυβέρνησης ενάντια στους εργαζόμενους που θα έχει ως συνέχεια να φτάσουν οι απολύσεις στο δημόσιο τις 15.000 μέχρι το 2014», αναφέρει το ΚΚΕ με σχετικό σχόλιό του, υπογραμμίζοντας ότι «τα περί «εξυγίανσης του κρατικού μηχανισμού» και «εξασφάλισης της κρατικής χρηματοδότησης» αποτελούν πρόσχημα και δικαιολογία».

«Όλα τα μέτρα που παίρνονται αφορούν στη στρατηγική της κυβέρνησης και της ΕΕ για εξασφάλιση της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων, με στρατιές ανέργων, εργαζόμενους με μισθούς πείνας και σε μόνιμη ανασφάλεια», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να μην χάσουν άλλο χρόνο, «να γυρίσουν την πλάτη στους συνεχείς εκβιασμούς της κυβέρνησης “μέτρα ή χρεοκοπία”, αλλά και στις αυταπάτες που καλλιεργούν τα άλλα κόμματα της ΕΕ ότι μπορούν να συνυπάρξουν τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα εντός των τειχών του συστήματος, της ΕΕ και των μονοπωλίων».

«O μόνος δρόμος βρίσκεται στο κοινό μέτωπο και τον αγώνα εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυταπασχολούμενων και φτωχών αγροτών, για καμία απόλυση-διαθεσιμότητα, απόκρουση των μέτρων, ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής», τονίζεται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ανήκω στον Αστέρα»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ανήκω στον Αστέρα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ