2013-08-01 07:29:15
Φωτογραφία για Σαμαράς: Μην χαλαρώνετε...
Εντολές, ενόψει του κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Α. Σαμαράς γνωρίζει ότι ο Αύγουστος είναι μήνας στον οποίο πάντα υπάρχει χαλάρωση και γι’ αυτό τον λόγο θα ζητήσει απ όλους να είναι σε εγρήγορση, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος και να επιτευχθούν οι μνημονιακοί στόχοι πριν από τον έλεγχο του Σεπτεμβρίου.

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 το απόγευμα μπορεί να έχει ως θέματα την προετοιμασία της χώρας μας για την ευρωπαϊκή προεδρία και τις αρχαιρεσίες στις ανώτατες βαθμίδες της δικαιοσύνης, ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τη μείωση του προσωπικού στο δημόσιο τομέα και για την αξιολόγηση των δομών των υπουργείων η οποία θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα. Άλλωστε ο πρωθυπουργός έχει τονίσει πως «οι άξιοι δεν έχουν να φοβούνται από την αξιολόγηση».


Δεν αποκλείεται να αναφερθεί στην πορεία της οικονομίας και στις προσπάθειες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα προκειμένου να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός θα τονίσει το πόσο σημαντική θα είναι για την χώρα μας η ευρωπαϊκή προεδρία που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου του 2014 καθώς στις ευρωεκλογές η Ελλάδα θα έχει την προεδρία.

Επίσης, θα ζητήσει από τους υπουργούς να είναι σε επαφή με το υπουργείο εξωτερικών και τον Ευ. Βενιζέλο προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτό το γεγονός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ