2013-08-01 11:27:15
Φωτογραφία για Αντετοκούνμπο: Ευκαιρία ζωής
Το όνειρό του ζει ο Γιάννης Ακετοκούνμπο, με τη συμμετοχή του στις προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπακς. Ο 19χρονος διεθνής έλληνας χαρακτήρισε ευκαιρία ζωής την πρώτη του παρουσία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητής του, Λάρι Ντρου.

Οι δηλώσεις του στο επίσημο site των Μιλγουόκι:

"Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Νιώθω σαν ο ηγέτης της οικογένειας και είμαι περήφανος που έκανα το βήμα αυτό. Τώρα η οικογένειά μου μπορεί να έχει μία καλύτερη ζωή, να ζει σε ένα καλύτερο σπίτι και τα αδέρφια μου να πάνε σε ένα καλύτερο σχολείο. Πιστεύω πως η οικογένειά μου είναι περήφανη για μένα. Το απολαμβάνω. Είμαι στο ΝΒΑ. Είναι κάτι που αποτελεί ευκαιρία ζωής. Ελπίζω να τα πάω καλά φέτος, αλλά πρέπει να δυναμώσω.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ως Εθνική για την παρουσία μας στο ευρωπαϊκό. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε μετάλλιο, αλλά δεν ήρθε. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου, ίσως τότε πάρουμε τον τίτλο. Χάρηκα πολύ που ο κόουτς ήρθε να με δει στην Εσθονία. Αυτό δείχνει πως ενδιαφέρεται για μένα και πραγματικά νοιάζεται".


Λάρι Ντρου για Αντετοκούνμπο: "Μπορώ να δω τον ενθουσιασμό στα μάτια του. Ανυπομονεί για όλη αυτή την εμπειρία. Ασφαλώς θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να τον ετοιμάσουμε, όμως το βλέπω πόσο πολύ το θέλει. Είναι σε μια ομάδα που θα τον αγκαλιάσει και θα τον βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδρομής του.

Ήθελα να τον γνωρίσω, να δω πώς είναι σαν άνθρωπος πέρα από παίκτης του μπάσκετ. Εντυπωσιάστηκα με αυτά που είδα. Σίγουρα πρέπει να πάρει βάρος και να δυναμώσει, αλλά αυτό το παιδί είναι προικισμένο κι έχει πολύ ταλέντο για το ύψος του. Μπορεί να τρέξει πολύ καλά και με χάρη το γήπεδο και με εντυπωσίασε το πόσο καλά μπορεί να αντιμετωπίσει πιο ψηλούς και δυνατούς αντιπάλους. Υπάρχουν κάποιοι τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθεί, αλλά θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς καθημερινά".
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ