2013-08-01 13:15:32
Φωτογραφία για ''Φορτσάρει'' για Σολδάδο και Μοράτα η Τότεναμ
Με τη μεταγραφή του Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται στο τελικό στάδιο, η Τότεναμ ετοιμάζει ήδη τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν με τα χρήματα από την πώληση του Ουαλού. Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Σολδάδο, ενώ ο Βίλας-Μπόας θέλει και τον ταλαντούχο Άλβαρο Μοράτα από τη Ρεάλ.

Με τα ισπανικά δημοσιεύματα, να κάνουν λόγο για δεδομένη τη μετακίνηση του Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του μυθικού ποσού των 120.000.000 ευρώ, η Τότεναμ προετοιμάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις της με τα χρήματα αυτά. Το κενό που θα αφήσει πίσω του ο Ουαλός θα είναι μεγάλο και γι' αυτό χρειάζονται πρωτοκλασάτοι παίκτες ώστε να τον αντικαταστήσουν.

Πρώτος που όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" θα είναι ο Ρομπέρτο Σολδάδο της Βαλένθια. Η Τότεναμ ενημέρωσε τους Ισπανού πως είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα του παίκτη που φτάνει τα 30.000.000 ευρώ και να τον κάνει άμεσα δικό της.


Η άφιξη του Σολδάδο στην Τότεναμ, θα αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου, ενώ θα αποτελεί και έναν πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Βίλας-Μπόας. Ο Ισπανός θα γίνει ο νούμερο 1 επιθετικός της ομάδας, ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο 5 ετών με απολαβές που θα φτάνουν τις 70.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η μεταγραφή έχει καθυστερήσει λόγω ενός θέματος σχετικά με την αμοιβή των μάνατζερ του Σολδάδο, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει αιτία να "χαλάσει η μεταγραφή". Ο πρόεδρος της Βαλένθια, Αμαντέο Σάλβο, σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα είπε: "H συμφωνία με την Τότεναμ έχει ολοκληρωθεί. Απομένει να λυθεί μόνο ένα πρόβλημα με τους μάνατζερ του Σολδάδο και ο παίκτης θα φύγει αμέσως μόλις βρεθεί η λύση".

Δεύτερος στόχος της Τότεναμ είναι ο νεαρός Άλβαρο Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 20χρονος επιθετικός της "βασίλισσας" αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας και ο Βίλας- Μπόας τον θέλει πολύ στην ομάδα του. Ο προπονητής της Τότεναμ, επιθυμεί να μπει ο νεαρός Ισπανός σαν αντάλλαγμα στην συμφωνία για τον Μπέιλ, ή να μπει κάποιος όρος ώστε οι Λονδρέζοι να έχουν το προβάδισμα σε πιθανή μεταγραφή του.

Ο Μοράτα ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 που έγινε στο Ισραήλ και η Ισπανία σήκωσε την κούπα. Οι κινήσεις αυτές θα φανούν πολύ χρήσιμες στον Βίλας-Μπόας ώστε να καταφέρει να βγει στην 4άδα του πρωταθλήματος, που είναι και ο στόχος των Λονδρέζων.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ