2013-08-01 13:12:52
Φωτογραφία για Κρατάει τον Ντος Σάντος η Μπαρτσελόνα
Με την φανέλα της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τζόναθαν Ντος Σάντος. Ο νεαρός Μεξικανός, ενημερώθηκε από τον Χεράρδο Μαρτίνο ότι υπολογίζεται κανονικά ενόψει της νέας σεζόν και θα πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Ο 22χρονος, Τζόναθαν Ντος Σάντος, ο οποίος απασχόλησε τον Ολυμπιακό στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ενημερώθηκε από τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Χεράρδο Μαρτίνο πως υπολογίζεται κανονικά στο ρόστερ της νέας σεζόν. Η Μπαρτσελόνα, όσο ήταν στον πάγκο ο Τίτο Βιλανόβα, είχε έρθει σε επαφές με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το δανεισμό του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται πλέον.

Ο "Τάτα" Μαρτίνο, επικοινώνησε ο ίδιος με τον νεαρό Μεξικανό και του έδειξε πως τον θέλει στην ομάδα για τη νέα χρονιά. Ο Ντος Σάντος έτσι θα παραμείνει στη Μπάρτσα και θα έχει μάλιστα και ενεργό ρόλο.

Μόλις ο παίκτης πληροφορήθηκε για τις προθέσεις του προπονητή του, το χάρηκε ιδιαίτερα γράφοντας συνεχώς μηνύματα στον λογαριασμό του στο twitter.

"Σας ενημερώνω με μεγάλη μου χαρά πως θα παραμείνω στο σύλλογο. Πλέον βλέπω να είναι πιο κοντά από ποτέ το όνειρό μου να πετύχω με την Μπαρτσελόνα!", ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε την ομάδα και τον προπονητή του για την ευκαιρία που του δίνουν: "Ευχαριστώ τόσο το σύλλογο όσο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ζήτω η Μπάρτσα!".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ