2013-08-01 20:50:10
Φωτογραφία για «Kαμπάνα» στον Τούρκο παλαιστή που αποκάλεσε «σκυλιά» Έλληνες και Αρμένιους!
Λίγο μετά την έναρξη των Μεσογειακών Αγώνων της Μερσίνας, αποκαλύφθηκε ότι ο 23χρονος πρωταθλητής που ήταν και σημαιοφόρος της τουρκικής αποστολής χαρακτήρισε ακτιβιστικά σκυλιά τους Ελληνες και τους Αρμένιους με σχόλιο του στο Τwitter το οποίο αμέσως μετά αποσύρθηκε.

Ο νεαρός Ολυμπιονίκης τάχθηκε από την πρώτη στιγμή εναντίον των διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, με το χαρακτηριστικό σχόλιο: «Γαμ... τις διαδηλώσεις σας. Γαμ...προδότες» ενώ σε άλλο «τιτίβισμα» προχώρησε ακόμα περισσότερο: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία Ταξίμ στους αρμένιους και έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αντέδρασε άμεσα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία και αποβολή του αθλητή από τους αγώνες φτάνοντας το θέμα εως τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, η οποία ζήτησε να αποσυρθεί ο αθλητής από τους Μεσογειακούς. Ο Καγιάλπ, όμως, που είχε προλάβει να αγωνιστεί και να πάρει το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, έφυγε μόνος του από το Μεσογειακό Χωριό αμέσως με το που ξέσπασε ο σάλος.


Τελικά με το θέμα ασχολήθηκε η Παγκόσμια Ομοσπονδία πάλης, η οποία αφού άκουσε τις εξηγήσεις του, του επέβαλε ποινή έξι μηνών αποκλεισμού από κάθε διεθνή αθλητική διοργάνωση, που ισχύει από τις 12 Ιουλίου, ως τις 11 Ιανουαρίου 2014. Σϋμφωνα με τις πληροφορίες μας, στην απολογία του ο Καγιάλπ το μόνο που είπε ήταν «ότι δεν γνωρίζει πως αυτά τα λόγια βρέθηκαν στον λογαριασμό του στο twitter και σίγουρα δεν ήταν δικά του...»

Επίσης η Παγκόσμια Ομοσπονδία πάλης του απαγόρεψε να επιδείξει παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον Πηγή: gazetta
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ