2013-08-02 11:04:09
Φωτογραφία για Θρήνoς στην Άρτα: Ξεκληρίστηκαν δύο οικογένειες
Απίστευτος θρήνος στην Άρτα όπου ξεκληρίστηκαν δύο οικογένειες σε αιματηρό τροχαίο, έξω από το χωριό Κομπότι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, 4 χλμ έξω από την Άρτα, δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άτομα και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα.

Στα δύο οχήματα επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα. Στο ένα αυτοκίνητο οδηγός ήταν ένας 40χρονος ημεδαπός και επιβάτες οι γονείς του, 84 ετών ο πατέρας και 69 ετών η μητέρα του. Το άλλο ΙΧ οδηγούσε 43χρονη και επέβαιναν η 31χρονη αδερφή της και τέσσερα ανήλικα παιδιά της πρώτης, ηλικίας 3, 13, 15 και 16 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που δεν προλάβαιναν να μεταφέρουν νεκρούς στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ μακάβριο ήταν το έργο της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισε από τις άμορφες μάζες των δύο αυτοκινήτων τους εννέα επιβάτες!

Νεκρή είναι η 43χρονη οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, η αδερφή της και ο 13χρονος γιός της. Ακαριαίο θάνατο βρήκε και το ζευγάρι των ηλικιωμένων.


Άλλα τέσσερα άτομα, ο 40χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος και τα τρία παιδιά, μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Οι τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή μια δεκαεξάχρονη η κατάσταση της οποίας κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.

Το Νοσοκομείο της Άρτας τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού από νωρίς το απόγευμα. Εφημερεύοντες και μη κατέβαλλαν κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν τα πολύ σοβαρά περιστατικά και μαζί τον ανθρώπινο πόνο.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Λάμπρου σε δηλώσεις που έκανε εξήρε την προσπάθεια του προσωπικού το οποίο ανταποκρίθηκε με πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κ. Ναθαναήλ τόνισε από την πλευρά του ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια για να εξευρεθούν κρεβάτια στην εντατική ώστε να αντιμετωπιστούν τα τέσσερα πολύ σοβαρά περιστατικά.

Η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία που εκτυλίσσεται. Δεν υπάρχει προηγούμενο για την περιοχή η οποία θρηνεί τρεις οικογένειες που ξεκληρίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Πηγή: epirusgate, epiruspost
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ