2013-08-02 13:50:06
Φωτογραφία για H επίθεση της κυτταρίτιδας προκαλεί εγκεφαλικά στις διάσημες που θέλουν να κρυφτούν
Όταν λέμε ότι η κυτταρίτιδα είναι ο «εχθρός» κάθε γυναίκας, εννοούμε κάθε γυναίκα, δηλαδή και της διάσημης. Ναι, αυτής που βλέπεις στα περιοδικά και θαυμάζεις – συνήθως- για τις τέλειες αναλογίες της, για το πόσο αδύνατη είναι, για τη λαμπερή επιδερμίδα της και ούτω κάθε εξής.

Βεβαίως, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τα εξής α. δεν είναι (δεν γίνεται να είναι) όλες τόσο τέλειες όσο εμφανίζονται στις φωτογραφίες των περιοδικών και των site (υπάρχει, μην ξεχνάς, και το θαυματουργό photoshop), β. ο χρόνος έχει περάσει για κάποιες και το σώμα τους έχει χαλαρώσει(επίσης, φυσιολογικό), γ. τα επιπλέον κιλά όπως και οι δίαιτες «yo yo» έχουν τέτοια αποτελέσματα, δ. λίγη κυτταρίτιδα είναι λογικό να υπάρχει σε όλα τα γυναικεία σώματα, στ. πολλές φορές είναι η στάση του σώματος τη στιγμή που τις απαθανατίζει ο φακός, που δημιουργεί το φαινόμενο του «φλοιού πορτοκαλιού» στα μπούτια τους.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα, ότι από την κυτταρίτιδα καμία, ούτε παχουλή ούτε αδύνατη, ούτε νέα ούτε μεγαλύτερη, δεν γλύτωσε! Ωστόσο, οι διάσημες δεν το βάζουν κάτω και διαρκώς της ακούς να μιλάνε για τη διατροφή τους και τη γυμναστική τους. Και μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους, έστω και αν μας μείνει λίγη κυτταρίτιδα Ας δούμε όμως μερικές από τις stars που είτε δεν ντράπηκαν να τη δείξουν είτε απλά δεν το κατάλαβαν ότι φαίνεται η κυτταρίτιδά τους…

Πηγή: joytv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ