2013-08-04 18:56:13
Φωτογραφία για Γιαννακόπουλος: Προκλητική η εύνοια της ΑΕΚ
Με νέα δήλωσή του -με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τη χρήση του ΟΑΚΑ- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταπιάνεται με την ΑΕΚ και την ευνοϊκή, όπως τονίζει, μεταχείριση που έχει: "Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την χρηματοδότηση ενός γηπέδου που ακόμη βρίσκεται στα... χαρτιά με 20 εκ. ευρώ από την πολιτεία και τη διαγραφή -ουσιαστικά- παλαιών οφειλών της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το ΟΑΚΑ".

«Πόσο 'συμπληρωμένη' είναι η διατροφή σου; Πες μας τη γνώμη σου και κέρδισε φυσικά συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια και ζωντάνια »

"Παρακολουθούμε την προκλητική βοήθεια που παρέχει η κυβέρνηση προς την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, μια ομάδα που σήμερα ανήκει στη Γ' Εθνική και από την άλλη πλευρά την απαράδεκτη στάση που τηρεί απέναντι στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Την κορυφαία ελληνική ομάδα που έχει προσφέρει τα πάντα στον αθλητισμό μας και έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κρατάει πάντα ψηλά την ελληνική σημαία.


Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την εφαρμοζόμενη πολιτική της χρηματοδότησης ενός γηπέδου που ακόμη βρίσκεται στα... χαρτιά με 20 εκ. ευρώ από την πολιτεία και τη διαγραφή -ουσιαστικά- παλαιών οφειλών της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το ΟΑΚΑ, ακριβώς και μόνο επειδή με τον υποβιβασμό της στη Γ' Εθνική έχει αποκτήσει διαφορετικό ΑΦΜ, που της επέτρεψε να υπογράψει και τη νέα σύμβαση με τη διοίκηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων", τονίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνεχίζει:

"Αυτά συμβαίνουν με τις... ευλογίες της πολιτείας για την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής, την ώρα που απέναντι στον Παναθηναϊκό των έξι ευρωπαϊκών τροπαίων η κυβέρνηση εμφανίζει μια στάση που αν μη τι άλλο την εκλαμβάνουμε ως υποτιμητική. Μια στάση εμπαιγμού που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει σε όσα πρεσβεύουν για τον ελληνικό αθλητισμό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα εκατομμύρια των οπαδών της ομάδας μας, που και αυτοί είναι Ελληνες φορολογούμενοι πολίτες. Θέλω να πιστεύω ότι δεν αποτελεί αυτή η διάκριση που βιώνουμε έναντι της ΑΕΚ της Γ' Εθνικής και του Δημήτρη Μελισσανίδη, προϊόν της εμπλοκής του τελευταίου στην υπό ολοκλήρωση μεταβίβαση του ποσοστού του ελληνικού δημοσίου στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και ευελπιστώ ότι το συντομότερο δυνατόν οι κ. Παναγιωτόπουλος και Ανδριανός θα πάρουν τις αποφάσεις που επιβάλλεται να ληφθούν, για να παραμείνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, με όρους δίκαιους και πάνω απ' όλα προσαρμοσμένους στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ