2013-08-04 20:20:09
Φωτογραφία για ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗ... ΦΕΝΕΡ!
Το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για τον Μίλος Τεόντοσιτς επιβεβαίωσε ο Μιρσάντ Τουρκσάν, ο οποίος παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησής του από την τουρκική ομάδα, τουλάχιστον για φέτος Η Φενέρ δεν θα κινηθεί φέτος για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, όπως ξεκαθάρισε στον τουρκικό Τύπο ο Μιρσάντ Τουρκσάν, με τον νέο τιμ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας να πλέκει και το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ο Τεόντοσιτς μας απασχόλησε, δεν είναι μυστικό. Ωστόσο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θέλει να αφήσει έναν τόσο ποιοτικό παίκτη, όπως είναι ο Μίλος και μας ζήτησε πολλά χρήματα για τον αποδεσμεύσει. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε να κάνουμε τη συγκεκριμένη μεταγραφή», δήλωσε αρχικά ο Μιρσάντ Τουρκσάν στην ιστοσελίδα «tr.eurosport.com» για το ενδιαφέρον της Φενέρ για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «ομάδα του στρατού» αξίωνε το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Σέρβο γκαρντ.

Στη συνέχεια, ο νέος τιμ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Πιστεύω πως ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Η κίνηση της πρόσληψής του λέει πολλά για την ομάδα. Ήδη έχουμε δει τους παίκτες που θέλουν πολύ να συνεργαστούν μαζί του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ