2013-08-04 21:59:37
Φωτογραφία για Φιλική τεσσάρα της ΑΕΚ
Η αναμέτρηση διεξήχθη στα Σπάτα κεκλεισμένων των θυρώνΘετικό ήταν το πρώτο δείγμα της ΑΕΚ η οποία επικράτησε 4-1 της Νέας Ιωνίας, σε φιλικό παιχνίδι στα Σπάτα, με τον Δημήτρη Ανάκογλου να πετυχαίνει τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Ενωσης.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, στο πρώτο φιλικό τεστ, επικράτησε 4-1 της Νέας Ιωνίας, στο οποίο βρέθηκε να χάνει από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόπα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα του Κώστα Τσούπρου, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στην επανάληψη του παιχνιδιού ο Δέλλας άλλαξε τελείως την ενδεκάδα και με πρωταγωνιστή τον Δημήτρης Ανάκογλου προηγήθηκε 2-1 με χτύπημα πέναλτι, και έπειτα πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με τους Γροντή και Ανάκογλου, για να γίνει το τελικό 4-1.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας, Ζιβάνοβιτς, Κορδέρο, Παληαρούτας, Τζάθας, Μπρέσεβιτς, Μούργκα, Βούρας, Γεωργέας, Ντούμπερετ, Σταθάκης, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Γροντής, Διμγκιόκας, Τσεβάς, Παυλής.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παναγιωτοπουλος-Παυλιδης-Ροπας-Κοντιδης-Τερλελης-Σπαγγης-Αχμετ-Ερεκι-Βογατσας-Μαλτσι-Ογμποε. Στην ομάδα της Νέας Ιωνίας πήραν θέση οι Μοτσικας, Χρουσης, Ξαγοραρης, Ψύχος, Ραγιας, Γκικας, Τυρπος, Νησαριωτης, Κονιαρης, Ξενακης, Βογατσας.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ