2013-08-17 20:15:06
Φωτογραφία για ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΕΣΤ!
Ο Τζαμέλ Αμπντούν αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, στη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Μπόλτον με 3-0.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε το... βάπτισμα του πυρός στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, αφού στο 84' της αναμέτρησης πήρε τη θέση του Χένρι Λάνσμπερι, με τον οποίο μάλιστα είχε και θερμό εναγκαλισμό. Το ματς, βέβαια είχε ήδη κριθεί, καθώς η Φόρεστ κέρδιζε με τρία γκολ διαφορά, ενώ οι Τρότερς είχαν μείνει και με 10 παίκτες από το 53' λόγω της αποβολής του Πράτλεϊ.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Αμπντούν πήρε μέρος σε αποστολή της ομάδας (έχουν προηγηθεί δύο ματς πρωταθλήματος και ένα για το Λιγκ Καπ), αφού ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αλλαγή μπήκε και ο έτερος πρώην ερυθρόλευκος των Tricky Trees, Ματ Ντάρμπισαϊρ, παίρνοντας στο 75' τη θέση του Τζέιμς ΜακΚι.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός πρόλαβε να κάνει καλή μεταβίβαση προς τον «Ντάρμπι» στην περιοχή, αλλά ο Γουίτερ πρόλαβε να απομακρύνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς προβλήθηκε από το Αλ Τζαζίρα, με τον εκφωνητή να... ανυπομονεί να δει τον Αμπντούν να αγωνίζεται, κάνοντας αρκετές αναφορές στο όνομά του κατά τη διάρκεια του ματς!

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς για την ομάδα του Μπίλι Ντέιβις, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ