2013-08-19 21:55:04
Φωτογραφία για Αιτωλοακαρνανία: Καταδίωξη και συλλήψεις - Aναζητούνται δύο άτομα για κλοπές
Κινητοποίηση της αστυνομίας χθες το βράδυ έπειτα απο τηλεφώνημα που δέχτηκε το αστυνομικό τμήμα της Βόνιτσας,για κλοπή σε οικία στο Μοναστηράκι, αλλά και απόπειρα κλοπής σε άλλη οικία το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με πληρορορίες του cityVoice.gr, οι δράστες στην πρώτη περίπτωση ήταν δύο όπου εισέβαλλαν στην οικία και κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 1.000 ευρώ αλλά και κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε μια ακόμη απόπειρα κλοπής, οι δράστες ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τέθηκαν άμεσα σε συναγερμό, και λίγο πριν τα μεσάνυχτα έπειτα από καταδίωξη σε ύποπτο όχημα κατάφεραν τελικά και συνέλαβαν, δύο άντρες Αλβανικής υποκοότητας ηλικίας 36, και 17.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπιστό δύο ακόμα ατόμων για πρώτη διάρρηξη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για σπείρα η οποία έδρασε στην περιοχή.

Να σημειωθεί, ότι την έρευνα συντονίζει ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Αποστολόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή, λόγω τις καταγγελίας που είχε κάνει η Βρετανίδα τουρίστρια για ομαδικό βιασμό.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ