2013-08-25 19:17:11
Φωτογραφία για Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗ... «ΜΑΔΡΙΤΗ 2020»!
Αποφασισμένος να... «δανείσει» την εικόνα του για την προώθηση της υποψηφιότητας της Μαδρίτης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την βοήθειά του για να ζήσει το ολυμπιακό όνειρο η πόλη όπου αγωνίζεται θα προσφέρει ο αστέρας της Ρεάλ. Η Ισπανία διεκδικεί την Ολυμπιάδα του 2020 και στη... φαρέτρα της προστίθεται ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής των «μερένχες».

Ο «CR7» θα διαφημίσει την Μαδρίτη ως την ιδανική πόλη για να φιλοξενήσει εκατομμύρια επισκέπτες, αλλά και εκατοντάδες αθλητές για έναν περίπου μήνα, στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου. Βέβαια στο βίντεο που πρόκειται να φτιαχτεί ο Ρονάλντο δεν θα είναι ο μοναδικός... σταρ των σπορ που θα δώσει το «παρών», καθώς θα δεσπόζουν με την παρουσία τους και προσωπικότητες όπως ο Πάου Γκασόλ, ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Μίγκελ Ιντουραΐν.

Η απόφαση της ΔΟΕ για το που τελικά θα καταλήξουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα ανακοινωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου. Για τους Ισπανούς πάντως η συγκεκριμένη κίνηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού μεταφράζεται ως μήνυμα... παραμονής στη Ρεάλ και της αγάπης που τρέφει για τη Μαδρίτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ