2013-08-25 21:24:10
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 2-0
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Τσάβες, ο οποίος έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ και ετοίμασε άλλο ένα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του προβληματικού Απόλλωνα Σμύρνης (2-0).

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από την ηγετική παρουσία του Κρίστιαν Τσάβες. Ο Αργεντινός άσος με την... μπαλαδόφατσα έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 20', τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ και στην εκπνοή έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος δεν λάθεψε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κυριάρχησε στον κακό αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου, εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Απόλλωνα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και απείλησε κατά βάση από την αριστερή πτέρυγα. Η κατοχή της μπάλας, εξάλλου, του ανήκε με ποσοστό 57%.

Συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες στο δεύτερο και ακόμα λιγότερες από οργανωμένη προσπάθεια. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε και τις τρεις αλλαγές του μέχρι το 65ο λεπτό σε μία προσπάθεια να συμμαζέψει την κατάσταση στο χώρο της μεσαίας γραμμής και τελικά τα κατάφερε.


Το τελευταίο 20λεπτο δεν είχε συγκινήσεις. Δύο δυνατά σουτ του Εμιλιάνο Βίλα εξουδετερώθηκαν από τον Αλέξη Τζόρβα, ενώ στα αξιοσημείωτα καταγράφεται και το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Άντρας Στρούνα, ο οποίος αντικατέστησε τον Κοροβέση στο 76ο λεπτό.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

12ο λεπτό: Εν κινήσει σουτ του Κοροβέση, ο Τζόρβας έπεσε και απέκρουσε.

20ό λεπτό: Ξαφνικό διαγώνιο σουτ του Τσάβες, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

23ο λεπτό: O Τσάβες με ένα εκπληκτικό σουτ από τα αριστερά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ.

43ο λεπτό: Πανέμορφη ενέργεια και πάσα του Τσάβες, ο Ίλιτς με προβολή διπλασίασε τα γκολ των "ταύρων".

58ο λεπτό: Σουτ του Τσάβες, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα.

83ο λεπτό: Ξαφνικό δυνατό σουτ του Βίλα, απέκρουσε ο Τζόρβας.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (82' Κεϊτά), Λίλα, Τσάβες, Κοροβέσης (76' Στρούνα), Βίλα, Ίλιτς (89' Γιάκος).

Απόλλων Σμύρνης: Τζορβας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Βέρτζος, Άλβαρες (53' Τσιλιγκίρης), Καμαρά, Μίνγκας (46' Φαρινόλα), Γκουέλα, Κόρμπος, Πετρόπουλος (64' Μπλάζεκ).

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ