2013-08-27 00:09:04
Φωτογραφία για «Στο 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης»
Ο Γενς Κέλερ μίλησε για το παιχνίδι της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» και επεσήμανε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι οι ίδιες για τις δύο ομάδες. Ο τεχνικός των «βασιλικών μπλε» ανέφερε το απόγευμα στους εκπροσώπους του Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας:

«Είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης και οι δύο ομάδες έχουν τις προϋποθέσεις για επιτυχημένο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε εμείς να επιστρέψουμε νικητές στο σπίτι μας.

Δεν είναι συνηθισμένο να παίζει κανείς μπροστά σε 100 άτομα, όταν μάλιστα σε μια προπόνηση έχεις περισσότερους θεατές. Πρέπει να απομονώσουμε αυτόν τον παράγοντα και να αφοσιωθούμε στο στόχο μας στο παιχνίδι. Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο, μπορεί κανείς να πει ότι είναι πλεονέκτημα για μας το γεγονός, διότι λογικά ο ΠΑΟΚ υπολόγιζε στους φιλάθλους του».

Για τους τραυματίες Μάτιπ, Ουτσίντα, Φαρφάν απάντησε: «Έχουν ταξιδέψει μαζί μας, προπονήθηκαν και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα παίξουν». Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ (Λίνο, Λάζαρ, Λόρενς), σχολίασε: «Περιμένω αύριο κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟΚ, αφού λείπουν τρεις βασικοί παίκτες του. Δεν περιμένω εκπλήξεις, όμως, γιατί ξέρω την ομάδα και το υλικό που διαθέτει».


Κλείνοντας ανέφερε: «Ξέρω το σημείο εκκίνησης της δικής μου ομάδας, δεν ξέρω τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχουμε δουλέψει σκληρά για το ματς, πέρυσι η Σάλκε κέρδισε εκτός έδρας 1-1 και αποκλείστηκε στη συνέχεια από τη διοργάνωση παίζοντας εντός. Έχουμε, δηλαδή, τώρα μια παρόμοια κατάσταση. Η διάθεση στην ομάδα δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, αλλά αυτό δεν αυξάνει την πίεση που νιώθουμε. Η πίεση θα υπήρχε ούτως ή άλλως σε μια μεγάλη ομάδα σαν τη Σάλκε. Προετοιμαστήκαμε, μιλήσαμε με παίκτες για τον αυριανό αγώνα. Αν περάσει η ομάδα θα έχει τρομερά πλεονεκτήματα, όχι μόνο οικονομικά. Θα είναι, επίσης, πρόκληση για τους παίκτες να αναμετρηθούν με τους καλύτερους της Ευρώπης».

Ο Αμερικανός χαφ της Σάλκε, Ζερμέν Τζόουνς, με τη σειρά του, επισήμανε: «Δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουμε τι διακυβεύεται από το αυριανό ματς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έχει στόχο και θέλει να πάει εκεί. Όλοι το θέλουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ