2013-08-29 14:36:50
Φωτογραφία για Νεότερα στοιχεία για το άγριο φονικό στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης!
Μέσα σε λουτρό αίματος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο 56χρονος Σ.Κ. που εργαζόταν ως φύλακας σε ιχθυοτροφείο στη Νέα Κεσσάνη.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο ξάδελφός του, ο οποίος σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία. Πρόκειται για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη,... ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα εργαζόταν ως φύλακας στο εν λόγω ιχθυοτροφείο. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ιχθυοτροφείου του είχε παραχωρήσει χώρο για να διαμένει εκεί, με τον 56χρονο να ασχολείται με αγροτικές καλλιέργειες.

Ο άτυχος άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα κυρίως στην κοιλιακή χώρα, τα οποία προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο – κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 56χρονος δέχθηκε επίσκεψη από κάποιον γνωστό προς τον ίδιο άνδρα για να συνομιλήσουν. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο τελευταίος τον σκότωσε και τράπηκε σε φυγή.

Οι Αστυνομικοί εξετάζοντας ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος φέρεται να έχει συλληφθεί νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη.
ThrakiToday
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται το Spotify στην Ελλάδα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται το Spotify στην Ελλάδα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ