2013-09-14 19:35:04
Φωτογραφία για Διατηρήστε το σοκολατένιο σας μαύρισμα
Κάνατε τόσο κόπο στις διακοπές σας για να μαυρίσετε, μάθετε τώρα πως μπορείτε να διατηρήσετε το μαύρισμα σας.

Πολλές γυναίκες περνάνε ατέλειωτες ώρες κάνοντας ηλιοθεραπεία, για να αποκτήσουν αυτό το χρυσαφένιο – μπρονζέ χρώμα, που δεν περνάει απαρατήρητο. Το ηλιοκαμένο δέρμα είναι σαγηνευτικό και σέξι, κολακεύει όλο το σώμα και κρύβει πολλές ατέλειες.

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να διατηρήσετε το μαύρισμα σας:

1. Η τακτική απολέπιση δεν συνίσταται σε αυτή την περίπτωση για να θα μειωθεί αισθητά το μαύρισμα. Μπορεί όμως να γίνει μια φορά στις 10 μέρες και με ένα ήπιο peeling. Μπορείτε επίσης, απλά να απλώσετε το peeling στο δέρμα, να το αφήσετε για μερικά λεπτά (χωρίς τρίψιμο) και να το ξεπλύνετε.

2. Η ενυδάτωση είναι το Α και Ω σε αυτή την περίπτωση. Με την σωστή και συχνή ενυδάτωση τα κύτταρα του δέρματος θα διατηρηθούν περισσότερο, επομένως και το μαύρισμα. Ενυδατώστε το δέρμα σας τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα με μια πλούσια κρέμα σώματος.


3. Αποφύγετε τα προϊόντα περιποίησης με οξέα φρούτων που λευκαίνουν και φωτίζουν το δέρμα.

4. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν self tan με απαλό χρώμα για να ανανεώσετε το φυσικό σας μαύρισμα.

5. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα bronzer στις εξόδους σας, σε υγρή μορφή ή κρέμα ή πούδρα. Απλώστε το bronzer προσεκτικά και ομοιόμορφα για να έχετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

6. Καταναλώστε τροφές που ενισχύουν το μαύρισμα όπως καρότα, ντομάτες, σπανάκι, γκρέιπφρουτ, καρπούζι, μπρόκολο και άλλα.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ