2013-09-17 07:51:04
Φωτογραφία για Ρεζίλι των σκυλιών η Pippa
Δηλώνει αυθεντία στα καναπεδάκια, το κρίκετ και το τένις. Τώρα εκφράζει το νέο της πάθος για το... μποξ και γίνεται περίγελος του διαδικτύου.

Η νέα της στήλη έχει τίτλο "Σπορ και Κοινωνικά" και η αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ ανακαλύπτει το ενδιαφέρον του αθλήματος ενώ η ίδια έχει ποιητική διάθεση.

"Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και γλυκιά από τον ιδρώτα που έβγαινε από τα γεμάτα με αδρεναλίνη κορμιά" σχολιάζει περιγράφοντας τις επισκέψεις της σε γυμναστικό όμιλο μποξ. Όπως η ίδια η Pippa αποκάλυψε, θέλησε να ασχοληθεί με το μποξ για νααποκτήσει πιο καλλίγραμμη σιλουέτα, ενώ προτρέπει τους αναγνώστες της να ασχοληθούν με το άθλημα γιατί γυμνάζονται τα μπράτσα, οι γλουτοί και η κοιλιά, ενώ εξαφανίζονται τα ψωμάκια και η... μπιροκοιλιά".

Αυτή η νέα στήλη προστίθεται στις δημοσιογραφικές απόπειρες της νεαρότερης αδερφής της Δούκισσας, η οποία γράφει στήλη μαγειρικής στο περιοδικό Waitrose, έχει δική της στήλη στο The Spectator κι έχει επίσης έκτακτη συνεργασία με το Vanity Fair, γράφοντας άρθρα για κρίκετ και τένις.


Όπως σημειώνει στη στήλη της, είχε συνομιλία με νεαρό Τζαμαϊκανό και ΄το συμπέρασμά της είναι ότι "για πολλούς προβληματικούς νέους από τους δρόμυος και τις διαλυμένες οικογένειες, ο γυμναστικός όμιλος είναι το μέρος για να μάθουν, να επικεντρωθούν και να αποκτήσουν έναν σκοπό".

Τώρα λέει "βλέπει το άθλημα με νέα και συγκατανευτική ματιά". Το άρθρο της για το μποξ έγινε δεκτό με κατακραυγή και οι αναγνώστες σχολίασαν ότι η Pippa έγινε ρεζίλι, θέλοντας να έχει άποψη επί παντός επιστητού... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ