2024-03-01 11:45:02
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Πέταξε το ακουστικό και έφυγε: «Ρεζίλι! Συνεχίστε μόνοι σας»
Ένα σκηνικό έντασης ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την αρχισυνταξία της εκπομπής της προκλήθηκε το πρωινό της Παρασκευής (1/3) στον αέρα του Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια του Alpha, στον απόηχο των σχολίων του Λάκη Λαζόπουλου για το σκηνικό ανάμεσα στην ίδια, τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, και τη Δανάη Μπάρκα, αποχώρησε από το πλατό.

«Είπε και κάτι ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου, η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα.

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.


Αυτό το σχόλιό της προφανώς ενόχλησε την αρχισυνταξία της εκπομπής, η οποία αντέδρασε έντονα από το ακουστικό.

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το! Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παιξ’ το!», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου αποχωρώντας από το πλατό, ενώ από το ακουστικό ακούγονταν οι φωνές του Θέμη Μάλλη Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ