2013-09-17 16:10:05
Φωτογραφία για Ώρα για σεντόνι...
Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την διεξαγωγή των αγώνων στους πρώτους τέσσερις ομίλους

Μπορεί το ελληνικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά απόψε όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα για την 1η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου που βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι η Μπενφίκα φιλοξενεί την Άντερλεχτ.

Η αναμέτρηση της Γαλατάσαράϊ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, την ώρα που η κάτοχος Μπάγερν φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

1ος όμιλος

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (21:45)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λεβερκούζεν (21:45)

Αμφίρροπη εξέλιξη αναμένεται στον 1ο όμιλο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μετά-Φέργκιουσον εποχή πλαισιώνεται από τις σχεδόν ισοδύναμες, Σαχτάρ, Λεβερκούζεν, Ρεάλ Σοσιεδάδ και η υπόθεση δεύτερη θέση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.


Η επόμενη αγωνιστική (02/10)

Λεβερκούζεν-Ρεάλ Σοσιεδάδ (21:45)

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)

2ος όμιλος

Κοπεγχάγη-Γιουβέντους (21:45)

Γαλατασαράι-Ρεάλ Μαδρίτης

Δύο βαριά «χαρτιά», Ρεάλ και Γιουβέντους, η πάντα υπολογίσιμη Γαλατασαράι και η Κοπεγχάγη συμμετέχουν στον 2ο όμιλο. Στην 1η αγωνιστική αποφεύχθηκε το μεγάλο ντέρμπι, αλλά πάντα ένα παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κρύβει παγίδες και το έργο της βασίλισσας απόψε μόνο εύκολο δεν θα είναι, κόντρα στην παρέα του Ντρογκμπά Η επόμενη αγωνιστική (02/10)

Ρεάλ Μαδρίτης-Κοπεγχάγη (21:45)

Γιουβέντους-Γαλατασαράι (21:45)

3ος όμιλος

Ολυμπιακός-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Μπενφίκα-Άντερλεχτ (21:45)

Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα κοντράρεται με την Παρί Σεν Ζερμέν, που είναι το φαβορί του ομίλου, στη Λισσαβόνα η Μπενφίκα φιλοξενεί την Άντερλεχτ. Οι Πορτογάλοι παρουσιάζουν σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και προχωρούν «μακριά» στην Ευρώπη. Απέναντι τους οι Βέλγοι, που προσπαθούν να καθιερωθούν και πάλι εκτός των συνόρων.

Η επόμενη αγωνιστική (02/10)

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός (21:45)

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα (21:45)

4ος όμιλος

Πλζεν-Μάντσεστερ Σίτι (21:45)

Μπάγερν Μονάχου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)

Η Μπάγερν και οι άλλοι… θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τίτλος στον 4ο όμιλο. Οι Βαυαροί επέστρεψαν στην κορυφή της Ευρώπης και εκεί θέλουν να παραμείνουν. Από κει και πέρα ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία της Μάντσεστερ Σίτι που είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Η υπολογύσιμη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η αξιόμαχη Βικτόρια Πλζεν συμπληρώνουν τον όμιλο.

Η επόμενη αγωνιστική (02/10)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ