2013-09-17 16:11:07
Φωτογραφία για ΕΧΟΥΝ... «ΤΡΟΜΑΞΕΙ» ΜΕ ΜΠΕΪΛ ΣΤΗ ΡΕΑΛ!
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν... εντυπωσιαστεί από την απόδοση του Γκάρεθ Μπέιλ στις προπονήσεις, όπως δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος.

Ο αμυντικός της Ρεάλ, παραδέχτηκε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήξεραν πολλά πράγματα για τον Μπέιλ , από την στιγμή που ο Ουαλός έπαιζε σε ομάδα που δεν συμμετέχει στο Champions League, εννοώντας την Τότεναμ.

Βέβαια ο Μπέιλ συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους συμπαίκτες του με την πολύ καλή του επίδοση στις προπονήσεις και μάλιστα ο Ράμος τόνισε ότι είναι... τρομακτικό που ο Ουαλός είναι σε αυτή την κατάσταση χωρίς να έχει φτάσει ακόμα το 100% σε βαθμό ετοιμότητας.

«Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν έπαιζε σε μια ομάδα στην Αγγλία που να αγωνιζόταν στο Champions League, δεν ξέραμε πολλά για αυτόν. Ξέραμε μόνο ότι ο προπονητής τον ήθελε τόσο πολύ και θα έπρεπε να είναι καλός παίκτης. Αλλά κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για το πόσο καλός θα είναι. Τον έχουμε δει μόνο σε μερικές προπονήσεις και κάποια από αυτά που είδαμε δεν τα πιστεύαμε. Είναι πολύ γρήγορος, κάνει κόλπα και το τρομακτικό είναι που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος», είπε ο Ράμος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ώρα για σεντόνι...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ώρα για σεντόνι...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ