2013-09-18 18:09:43
Φωτογραφία για Προτού αλέκτωρ λαλήσει !
Να τα βλέπετε αυτά, καημένα Χρυσαυγητόπουλα: Προτού αλέκτωρ λαλήσει, οι βουλευτές και ινστρούκτορές σας. Το ίδιο σας το κόμμα. Ο ίδιος σας ο αρχηγός. Όλοι αυτοί που σας λέν τα μεγάλα λόγια. Που σας πουλάν για να βολεύονται, ψέματαμε τον ..τόνο. Όλοι αυτοί, που σας φανατίζουν με τα ‘αίματά’ τους και τις ‘πατρίδες’ τους και τα ρέστα. Όλοι αυτοί που σας οπλίζουν το χέρι και σας εξωθούν στην παρανομία: Όλοι αυτοί, τώρα δεν τον ξέρουν, δεν τον είδαν, τον ‘εγκληματία’! Γιατί τώρα, έπαψε πια να είναι ‘δικό τους παιδί’. Τώρα είναι απλά ένας ..ποινικός εγκληματίας, που δεν επιτρέπεται να στιγματίσει την ..ιερή παράταξη. Τώρα ο ήρωάς σας, ο κ. Κασιδιάρης, ‘θλίβεται’ στην Βουλή για το ‘περιστατικό’, και σχίζει τα ρούχα του, πως, ‘καμιά απολύτως σχέση δεν έχει με το κόμμα’!!..

Να τα βλέπετε, καημένα μου, μπας και ξυπνήσετε καμιά φορά Όσο για σας, τους άλλους: Όχι ! Εσάς δεν σας λυπάμαι!

Εσάς, λέω, που δεν είστε επίσημα 'μέλη'. Εσάς που δεν είστε ‘δικά τους παιδιά’, αλλά που είστε εξίσου ‘ένοχοι’ για τον αέρα που τους φούσκωσε τα μυαλά. Εσάς όλους, -κοντά στις τετρακόσιες χιλιάδες-, που απ’ τον …καναπέ σας, πήγατε στις τελευταίες εκλογές και ψηφίσατε τον κ. Μιχαλολιάκο και την ..παρέα του, έτσι για ..’πλάκα’. Ή, ακόμη κι εσάς που, από ανεπίτρεπτη άγνοια κι αμορφωσιά, πήγατε και τον ψηφίσατε στα ...‘σοβαρά’. 

Όλοι, λοιπόν, εσείς, να τα βλέπετε τα χθεσινά και αν σας έχει απομείνει καθόλου τσίπα, καιρός ν’ αρχίσετε λιγάκι να …ντρέπεστε. Να ντρέπεστε, γιατί η ανοησία κι η.. ‘πλακίτσα’ σας, είναι πλέον αιματοβαμμένες!!..

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ