2013-09-18 23:00:19
Φωτογραφία για «ΕΝΑ ΓΚΟΛ 77 εκ. ΕΥΡΩ»
Οι Ιταλοί στέκονται στο γκολ των... «77 εκατ. ευρώ» από τον Βλάντιμιρ Βάις στο ματς του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το "Sportmediaset" ήταν ένα από τα πολλά ΜΜΕ που αποθέωσαν τον Βάις για το υπέροχο γκολ που σημείωσε κόντρα στους Παριζιάνους.

«Ένα γκολ 77 εκατομμυρίων. Είναι εκείνο έβαλε ο Βάις στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ».

Στο παραπάνω σχόλιο υπήρξε και... σκεπτικό! αυτό ήταν ότι «ο πρώην παίκτης της Πεσκάρα, που πήγε φέτος στον Ολυμπιακό, έκανε μία ποδιά στο Μαρκίνιος, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του, ο οποίος κόστισε στην Παρί 35 εκατ. ευρώ και μετά απέφυγε με ντρίπλα τον Τιάγκο Σίλβα που αξίζει 42 εκατ. ευρώ, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα».

Φυσικά η γκολάρα του Βάις δεν ικανοποίησε μόνο τους ερυθρόλευκους και τον κόσμο τους στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο με την προσωρινή ισοφάριση. Ευχαρίστησε σε μεγάλο βαθμό τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊολα, που έχει ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του και έχει κάθε λόγο να... τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ