2013-09-19 12:34:55
Φωτογραφία για Η... ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ «ΝΤΟΥΝΤΑ»
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξήγησε πως η συντριβή-αποκλεισμός απ' την Ισπανία (60-90) δεν τον έκανε να αισθάνεται ούτε ταπεινωμένος, ούτε πληγωμένος, παρά ένιωσε μόνο την ανάγκη να απολογηθεί στο κοινό της Σερβίας στην Arena Stožice της Λιουμπλιάνας.

«Η Ισπανία ήταν πολύ, πολύ καλύτερη. Είχαν καλύτερη αντιμετώπιση της αναμέτρησης κι άξιζαν τη νίκη. Ως προπονητής δεν αισθάνομαι ούτε ταπεινωμένος, ούτε πληγωμένος, αλλά αυτή η ήττα θα πρέπει να μας ανοίξει τα μάτια. Αν κάνουμε λόγο για κακή προετοιμασία της αναμέτρησης, αναλαμβάνω την ευθύνη» είπε ο 70χρονος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Σερβίας και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Όταν αποτύχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκούρασα μερικούς παίκτες εν όψει συνέχειας (σ.σ. θέσεις 5-8 του Eurobasket 2013) και ζητώ "συγγνώμη" απ' τον κόσμο, επειδή γνωρίζω πόσο τους στοίχισε να βρεθούν εδώ και να μας στηρίξουν. Πλέον έχουμε μπροστά μας τη δεύτερη ευκαιρία να προκριθούμε στο Mundobasket 2014 (οι πρώτες 7 ομάδες, αφού η Ισπανία κατάφερε και πέρασε στην 6άδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ