2013-09-19 23:00:25
Φωτογραφία για «ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ... ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Το γκολ του Βάις έκανε τον γύρο του κόσμου και ο πατέρας του αποθέωσε τον Ολυμπιακό, αλλά και τον γιο του, με τον οποίο επικοινωνεί σε καθημερινή βάση.

Προπονητής στο Καζακστάν και στην Καϊράτ ο πατέρας του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος έγινε το κεντρικό πρόσωπο εξαιτίας του... γιου του!

Η γκολάρα του 23χρονου έκανε τον γύρο του κόσμου και ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβακίας τόνισε: «Είδα το ματς, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, στο α' ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, πιο ισχυρός από την Παρί. Οι Ελληνες είχαν ευκαιρίες, δοκάρια, ένα είχε ο γιος μου. Ωστόσο, στο β' μέρος ο Ολυμπιακός έχασε τον αέρα και δέχθηκε τρία γκολ από στημένα. Πραγματικά δεν του άξιζε μια τέτοια ήττα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βάις, ο οποίος αποθέωσε τον γιο του για το τέρμα που πέτυχε.

Εξάλλου οι δυο τους μιλούν καθημερινά και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευωκν του τονίζει πως περνά εξαιρετικά στην Ελλάδα «Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο γιος μου, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Ηταν πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνισή του, όχι όμως για το αποτέλεσμα. Είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό» κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ