2013-09-19 22:55:59
Φωτογραφία για Σαββίδης: Πάρτε τα 11 εκ. και πληρώστε τις συντάξεις
Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε την "Αναγέννηση του ΠΑΟΚ" με πενταετές πλάνο ύψους 80 εκατ. ευρώ, ενώ τόνισε πως θα βάλει συνολικά 150 εκατομμύρια την επόμενη οκταετία. 

Παράλληλα, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επενδύσει "στην Ελλάδα της κρίσης.

"Μου λένε ότι δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τις συντάξεις, τους λέω εν μέρει πάρτε αυτά τα χρήματα από εμένα (σ.σ. τα 11 εκ. ευρώ) και πληρώστε αυτούς τους ανθρώπους. Ο δήμαρχος Θέρμης ξέρει καλά ότι είμαι σκληρός Πόντιος και μπορώ να κάνω βήματα που άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Θέλω να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και οφειλές που έχουμε αναγνωρίσει τις πληρώσαμε. Οτι αναγνωρίζουμε ως οφειλή το ξοφλάμε".

"Ο ΠΑΟΚ είναι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα"

"Είπα στον κ. Σαμαρά σε ένα χρόνο όσο και να έβαλα βενζίνη δεν μου έχουν δώσει ούτε μία φορά την απόδειξη. Γιατί; Γιατί δεν συμφέρει τον κόσμο να πληρώνει με αυτή την φορολογική κλίμακα
. Αν στον ποδοσφαιριστή θα πληρώνω 2 εκ. ευρω τον χρόνο, αν έχω φιλοδοξία να έχω μεγάλη ομάδα πρέπει να τα πληρώσω. Στο κράτος πρέπει να πληρώσω 75% φόρο, όταν στην Κύπρο πληρώνουν 12%. Υπάρχει μόνο μία λύση, ο ποδοσφαιριστής να είναι γραμμένος εκεί και να εργάζεται εδώ. Επιτρέπεται το πρόβλημα με τον Κάτσε η Χρυσή Αυγή να το ανεβάσει σε τέτοιο πολιτικό βαθμό; Ο ΠΑΟΚ θα λύνει τα προβλήματα του εσωτερικά. Σε έναν βαθμό αυτή η πράξη του Κάτσε μας άνοιξε τα μάτια. Τώρα καθόμαστε και μελετάμε αυτό το θέμα, έτσι ώστε οι άνθρωποι που δεν είναι έτοιμοι στην ελληνική νοοτροπία να τους προετοιμάζουμε κανονικά. Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα. Θα έρθει η ημέρα που ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει ότι όλη η Ελλάδα χώρο δράσης του ΠΑΟΚ".

Κατεβάστε ΕΔΩ όλο το υλικό της εκδήλωσης του Ιβάν Σαββίδη και δείτε τις μακέτες από τη νέα Τούμπα.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ