2013-09-19 23:30:14
Φωτογραφία για 33η Ανάβαση Πορταριάς
Σε ένα πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται τα μέλη της Λ.Α.Βόλου εν όψει της 33ης Ανάβασης Πορταριάς που θα διεξαχθεί στις 28-29/9/2013.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Λ.Α.Βόλου δίνει το καλύτερο της εαυτό για να ευχαριστήσει οδηγούς και θεατές στην ενδιαφέρουσα Ανάβαση Πορταριάς.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου πιστή στο ραντεβού της κάθε χρόνο το μήνα Σεπτέμβριο, συνεχίζοντας μια παράδοση η οποία φέτος κλείνει 33 χρόνια, διοργανώνει στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου την πασίγνωστη ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ.

Ο αγώνας βρίσκεται πάντα στο καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγώνων Αναβάσεων.

Η Ανάβαση Πορταριάς έχει αποκτήσει τη φήμη ενός από τους πιο καλά οργανωμένους αγώνες Αναβάσεων στην Ελλάδα, και διεξάγεται σε μία από τις πιο ομορφότερες και φιλικότερες περιοχές της χώρας.

Η εκδήλωση αυτή έχει ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής μας την δύσκολη εποχή που διανύουμε, διότι κατακλύζεται από χιλιάδες θεατές – φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και διαφημίζεται από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που παρακολουθούν τους αγώνες αυτοκινήτου και όχι μόνο.


Παράλληλα στην μακρόχρονη ιστορία της έχει επιτελέσει σημαντικό τουριστικό ρόλο, καθώς έχει αποτελέσει την αφορμή για εκδρομή θεατών που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και να γνωρίσουν το πανέμορφο Πήλιο και να γίνουν κοινωνοί της φιλοξενίας και της τουριστικής μοναδικότητας του τόπου μας.

Τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα χωρίζονται σε τέσσερις Ομάδες (Ν,Α,Ε,Formula Saloon) οι οποίες υποδιαιρούνται σε κλάσεις σύμφωνα με τον κυβισμό τους.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή του ελέγχου εξακρίβωσης των αυτοκινήτων στο Ξενοδοχείο Xenia Palace στην Πορταριά από ώρα 08:00 έως 11:00 και εν συνεχεία στις 12:30 οι επίσημες δοκιμές του αγώνα οι οποίες θα γίνουν σε τρία σκέλη.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε Ομάδες και κλάσεις θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη των δοκιμών το Σάββατο και του αγώνα την Κυριακή.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές την Κυριακή 29/9 στις 15:00 που θα γίνει στο Ξενοδοχείο HOTEL PORTARIA & SPA στην Πορταριά

Την Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενεί το παραπάνω Ξενοδοχείο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και λήγουν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339 www.lavolos.gr – email: [email protected]

Συνημμένα

  •   Δήλωση συμμετοχής

  •   Πρόγραμμα Αγώνα

[Πηγή: ΟΜΑΕ] 
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κατάντια της εξουσίας...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η κατάντια της εξουσίας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ