2013-09-20 00:08:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΤΗ ΒΙΚΤΟΡΙ
Η Μέλμπουρν Βίκτορι εμφανίζεται από τους Αυστραλούς να θέλει τον Πάμπλο Κοντρέρας με τον τεχνικό της, Άγγελο Ποστέκογλου, να μην ανοίγει τα χαρτιά του.

Η ομάδα της Αυστραλίας ψάχνει έναν έμπειρο στόπερ και το όνομα του Κοντρέρας προέκυψε για την ομάδα που αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα παλιότερα ο Ολυμπιακός. Ωστόσο ο Άγγελος Ποστέκογλου ή Άνγκε Ποστέκογλου όπως αποκαλούν τον 48χρονο Ελληνοαυστραλό προπονητή δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα.

«Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα για τον Πάμπλο Κοντρέρας. Μου αρέσουν πολύ οι λίστες και τα ονόματα όμως δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό», σχολίασε ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «δεν υπάρχει για εμάς λόγος βιασύνης. Χρειαζόμαστε έναν καλό και δυναμικό αμυντικό που να έχει εμπειρία και να μας δώσει βάθος στην άμυνα».

«Έχουμε ορισμένους ποιοτικούς παίκτες στην άμυνα όμως πιστεύω πως θέλουμε έναν ακόμα. Υπάρχουν πολλές φήμες για τα ονόματα όμως είμαστε ακόμα σε αναζήτηση του παίκτη που θα πλαισιώσει το ρόστερ μας. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Είμαστε κοντά σε κάποιους παίκτες», είπε ακόμα ο προπονητής της Μέλμπουρν.


Παρά τις πιέσεις των Αυστραλών δημοσιογράφων για ονόματα ξεκαθάρισε πως... «μέχρι να κλείσουμε κάτι οριστικά θα αφήσουμε τις φήμες, τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις να συνεχίζονται. Όπως σας είπα και πριν μου αρέσουν πολύ οι λίστες με συναρπάζουν. Όμως είναι μία σημαντική απόφαση για την ομάδα μας το ποιόν θα αποκτήσουμε για την άμυνα και γενικά η μεταγραφική ενίσχυση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ