2013-09-20 04:36:21
Φωτογραφία για Πάρντο ο Ήρωας!
Με ήρωα τον Πάρντο, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι της Μακάμπι στο τελευταίο λεπτό του ματς, ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε στο... Τελ Αβίβ την κατάκτηση του πρώτου του πόντου (0-0) στους ομίλους του Europa League.

Ο ΑΠΟΕΛ απέδρασε από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές (0-0). Οι Κύπριοι είχαν πλάνο στο παιχνίδι τους και ύστερα από αρκετό καιρό έδειξαν ομάδα.

Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο ΑΠΟΕΛ που πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα χάρη στον Ούρκο Πάρντο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έδειξε την κλάση του στην τελευταία φάση του αγώνα όταν οι Ισραηλινοί κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ισπανός "ψάρεψε" τον Ιτζχάκι και κράτησε το μηδέν (αλλά και τον Πάολο Σέρτζιο) για τον ΑΠΟΕΛ.

Στο άλλο ματς, η Άιντραχτ είχε όρεξη για πάρτι και το έδειξε από το πρώτο κιόλας λεπτό. Οι Γερμανοί μπήκαν διψασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν το σκορ νωρίς-νωρίς, στο 5’ με τον Κάντλετς. Στο 15’ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Ρους να κάνει το 2-0 και η Μπορντό να έχει ρόλο θεατή στο υπόλοιπο ματς.


Στο δεύτερο μέρος, ο Τζακπά έκανε το 3-0 για την Άιντραχτ, οι Γιρονδίνοι «νευρίασαν» λίγο στην συνέχεια και έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ορμπάν στο 62’ αλλά οι Γερμανοί είπαν να βγάλουν το πόδι από το γκάζι γιατί έχουν και ματς πρωταθλήματος στο οποίο πρέπει να ανέβουν βαθμολογικά.

6ος όμιλος

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπορντό 3-0

(5’ Κάντλετς, 15’ Ρους, 52’ Τζακπά)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΠΟΕΛ 0-0

Επόμενη αγωνιστική (03/10)

ΑΠΟΕΛ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:05)

Μπορντό-Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:05)
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Έφυγε» ο Γκέρι Μιούρεν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Έφυγε» ο Γκέρι Μιούρεν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ