2013-09-20 20:37:16
Φωτογραφία για ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ : ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ!
Με τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει, ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στο... επίκεντρο, έχοντας τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και έχοντας αποσπάσει θετικά σχόλια.

Στον πρώτο αγώνα που έδωσε ο Ολυμπιακός στο Champions League, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε βασικός, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν «μάσησε» και τα έδωσε όλα.

Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και έκοβε τους αντιπάλους του, όντας αλάνθαστος στο πρώτο μέρος! Ωστόσο, στην επανάληψη σε δύο φάσεις έχασε τον αντίπαλό του, που σκόραρε (Μότα). Αυτό τον… έριξε και τον στεναχώρησε, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, αφού η τρομερή εμφάνιση που είχε επισκιάστηκε από τις δυο… αδράνειες!

Ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος τον γνωρίζει όσο λίγοι, μίλησε στον «Γαύρο» και δήλωσε χαρούμενος για την πορεία του και σίγουρος για το μέλλον του. Ο πρώην παίκτης του Θρύλου ήταν συμπαίκτης με τον Σάμαρη στον Πανιώνιο και είναι… ιδανικός για να μιλήσει για εκείνον, αφού και ο Μενδρινός παίζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Και το σημαντικότερο, έχει φορέσει τη φανέλα των ερυθρολεύκων και γνωρίζει πολύ καλά ότι η πίεση είναι πολύ μεγάλη.


«Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 22»

Αρχικά ο Κώστας Μενδρινός έκανε ένα πρώτο σχόλιο για την εικόνα που είχε ο Ανδρέας Σάμαρης στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, πρώτο του παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τα λόγια του… αφοπλιστικά: «Ηταν ο καλύτερος και των 22 παικτών που βρίσκονταν στο γήπεδο. Πολύ απλά το λέω. Ηταν τρομερός και έκανε φοβερό παιχνίδι».

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια μίνι… ανάλυση για το τι έκανε ο Σάμαρης στον αγώνα με τη γαλλική ομάδα και ξεχώρισε, αποσπώντας τα θετικά σχόλια, ειδικά για το πρώτο μέρος: «Ετρεχε ασταμάτητα. Το έβλεπα και χαιρόμουν πραγματικά. Οταν η Παρί είχε την μπάλα, πάντα ο Ανδρέας ήταν δίπλα και μάρκαρε, έκοβε. Πολλά μπράβο. Και εκτός αυτών, έδινε και σωστά την μπάλα, προωθούσε το παιχνίδι του Ολυμπιακού».

«ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ»!

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που του έγινε για τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός επειδή ο Σάμαρης έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο, απάντησε: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ετυχε κι έγινε στον Σάμαρη. Αν ήταν σε δύο διαφορετικούς παίκτες ποτέ δεν θα λέγαμε ότι έχασαν τον παίκτη. Ο Ανδρέας τώρα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να μην τον επηρεάσει αυτό που έγινε. Δεν πρέπει να πέσει», ενώ στη συνέχεια για το πώς θα αντιδράσει ο Σάμαρης ύστερα από αυτό είπε:

«Δεν λυγίζει και δεν θα λυγίσει! Είναι δυνατός χαρακτήρας. Ηταν εκπληκτικός σε όλο το παιχνίδι και αυτό πρέπει να κρατήσει. Τον πιστεύω πολύ και δεν είναι ικανό αυτό να τον ρίξει. Είναι δυνατό παιδί»!

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ»

Από μικρό παιδί ο Κώστας Μενδρινός έπαιζε στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά εκεί ανδρώθηκε! Ο πρώην άσος του Θρύλου γνωρίζει πολύ καλά την πίεση που ασκείται στους παίκτες της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού και σε ερώτηση αν ο Ανδρέας Σάμαρης μπορεί να αντεπεξέλθει είπε: «Ναι! Φυσικά και μπορεί στον Ολυμπιακό. Εχει όλα τα φόντα και τα χαρακτηριστικά για να τα καταφέρει. Το έδειξε άλλωστε με την Παρί και στα ματς του πρωταθλήματος. Είναι παίκτης που αντέχει στην πίεση αυτής της φανέλας και μπορεί να σηκώσει το βάρος της»!

«ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ»

Για την πορεία του Σάμαρη ο Μενδρινός είναι πολύ αισιόδοξος: «Ο Ολυμπιακός έχει βρει έναν πολύ καλό μέσο. Είναι τυχερός. Και θεωρώ ότι θα ανέβει πολύ και σύντομα. Δουλεύει ο Ανδρέας και αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού… Είναι παιδί που έχει θέληση και πάντα κυνηγάει το καλύτερο. Και εκεί που είναι τώρα θα έχει πολλές ευκαιρίες».

«Το άξιζε»

Ο Κώστας Μενδρινός σχολίασε επίσης το γεγονός ότι η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Σάμαρης ήταν σε ντεμπούτο του και δεν… μάσησε στο Champions League: «Είναι πολύ σημαντικό και φάνηκε ότι ήθελε την ευκαιρία αυτή. Και την άξιζε. Εχει δουλέψει πολύ και πάντα ήταν παιδί που δεν έμενε στάσιμο. Δεν συμβιβαζόταν. Χάρηκα πολύ όταν είδα να έχει αυτή την παρουσία σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ