2013-09-21 12:34:21
Φωτογραφία για ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο... ΜΙΤΣΕΛ!
Οι τέσσερις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη φέρνουν προ των πυλών της εξόδου του "Μεστάγια" τον Μίροσλαβ Τζούκιτς και ισπανικά ΜΜΕ συμπεριλαμβάνουν τον... Μίτσελ ως έναν εκ των υποψηφίων για τον πάγκο της Βαλένθια.

Η εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Σουόνσι για το Europa League, έφερε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της Βαλένθια, καθώς οι "νυχτερίδες" συμπλήρωσαν ένα σερί τεσσάρων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων σε Primera Division και Ευρώπη.

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς δεν μπορεί πλέον να αισθάνεται... άνετος στην άκρη του πάγκου της Βαλένθια και οι Ισπανοί θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία των "νυχτερίδων".

Μάλιστα μετά την ήττα από τη Σουόνσι κυκλοφόρησαν πρωτοσέλιδα που ήθελαν τη διοίκηση των Βαλενθιάνων να ψάχνουν μια λύση στυλ... "Βαλβέρδε" για τη θέση του προπονητή στην ομάδα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν κάποια ισπανικά ΜΜΕ, μια από τις λύσεις που εξετάζουν οι διοικούντες τη Βαλένθια είναι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ. Άλλωστε η εμπειρία τους από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έναν προπονητή που κάθισε με επιτυχία στον πάγκο των ερυθρόλευκων, τους άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.


Ο Μίτσελ δεν θεωρείται από τα φαβορί για την αντικατάσταση του Τζούκιτς, ωστόσο το όνομα του φιγουράρει στην λίστα των υποψηφίων. Στο υποθετικό σενάριο που οι "νυχτερίδες" θελήσουν να συνεργαστούν με τον 50χρονο τεχνικό, αυτό θα πρέπει να γίνει με την συγκατάθεση του Ολυμπιακού καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μίτσελ μέχρι και το καλοκαίρι του 2015.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ