2013-09-21 20:13:15
Φωτογραφία για Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 2-0
Σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον ακίνδυνο Απόλλωνα στο Περιστέρι και επέστρεψε στις επιτυχίες. Ούμπιδες και Ιγκλέσιας τα γκολ της αναμέτρησης, τέταρτη συνεχή ήττα για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Ο Ατρόμητος κατάφερε να κυριαρχήσει στο πρώτο 45λεπτο χωρίς να κάνει κάτι το εντυπωσιακό ούτε και να θέλξει με την απόδοσή του. Ηταν όμως τόσο παθητική η στάση του Απόλλωνα, του οποίου οι παίκτες έχαναν σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, που οι Περιστεριώτες μπορούσαν να πατούν περιοχή και να δημιουργούν κινδύνους.

Οταν μάλιστα ο Ατρόμητος άνοιξε στο σκορ στο 26' με το σουτ του Ούμπιδες, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για τους γηπεδούχους που συνέχιζαν να πιέζουν έναν σαστισμένο αντίπαλο. Το 2-0 στο 32' από τον Ιγκλέσιας ήταν απόρροια αυτής της πίεσης αλλά και της νωχελικότητας του Απόλλωνα που δεν μπορούσε ούτε να αναπτυχθεί ούτε να αμυνθεί αποτελεσματικά.


Ο προπονητής των φιλοξενουμένων Αλέκος Βοσνιάδης φρόντισε να αλλάξει το σχήμα του στο 46' και στη θεωρία να το κάνει πιο επιθετικό με τις προσθήκες του Μπάρκογλου και του Μίνγκα (σε σχηματισμό 4-4-2), το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του όμως δεν άλλαξε. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος όχι μόνο διατήρησε άκοπα το προβάδισμά του αλλά έχασε και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με κορυφαία το σουτ του Μπρίτο στο δοκάρι στο 59'.

Ο Απόλλωνας είχε μόνο ένα καλό διάστημα από το 70' μέχρι το 80'και μία απειλητική κεφαλιά του Μπάρκογλου στο 77'. Πέραν τούτου όμως, ουδέν για τους νεοφώτιστους που αποτέλεσαν εύκολη λεία για τους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες του Ατρομήτου.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (74' Νάστος), Ιγκλέσιας, Μπρίτο (86' Γεωργίου), Ούμπιδες, Πίτου, Καραγκούνης (71' Δημούτσος), Παπαδόπουλος

Απόλλων: Τζόρβας, Αργυρόπουλος (66' Φαρινόλα), Παντελιάδης, Εγκον (46' Μίνγκας), Δεληζήσης, Μπλάζεκ (46' Μπάρκογλου), Βέρτζος, Αλβαρεζ, Πετρόπουλος, Γκουέλα, Καμαρά
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ