2013-09-26 00:04:11
Φωτογραφία για ΚΟΥΤΣΗΣ : ΜΠΗΚΑΜΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ...
Ο προπονητής του Φωκικού, Γιώργος Κούτσης, μίλησε για το φοβισμένο ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και τα λάθη της άμυνας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας στο σχόλιό του για το παιχνίδι τόνισε: «Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για αυτή την επιβλητική νίκη. Νομίζω πως πάρα πολλοί θεωρούσαν ότι θα ήταν αναμενόμενη.

Δυστυχώς εμείς μπήκαμε φοβισμένα στον αγώνα. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο, κάτι που σίγουρα μας επηρέασε. Στην συνέχεια βελτιώσαμε την εικόνα μας και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάτι σε κάποια αντεπίθεση. Αυτό είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα. Τελικά το κάναμε στο Β' ημίχρονο.

Εκεί όμως ήρθε και η κόπωση, γιατί εμείς έχουμε δώσει μόλις ένα επίσημο ματς. Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό έγιναν πιο εύκολα ως προς την διεύρυνση του σκορ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μέσα από αυτή την εμπειρία, πρέπει να καταλάβουν πως όταν παίζουν με μία μεγάλη ομάδα και το παραμικρό λάθος κοστίζει.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη».

Ο Φωκικός πάντως είχε στο πλευρό του στο Καραϊσκάκη περίπου 300 οπαδούς του που ταξίδεψαν στην Αθήνα. Είδαν έτσι το ματς από κοντά και χειροκρότησαν θερμά στο γκολ του Φράγκου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ