2013-09-26 13:05:53
Φωτογραφία για Ο Σίλντενφελντ «λύτρωσε» τον ΠΑΟ
Προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος απέκτησε ο Παναθηναϊκός, καθώς με τέρμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη, στον πρώτο μεταξύ τους ματς, για τη β΄φάση της διοργάνωσης, που διεξήχθη την Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Oι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τέρμα του Κλωναρίδη στο 41ο λεπτό, ωστόσο οι Κρητικοί δεν κατέθεσαν τα όπλα και με τον Διαμαντάκο στο 59΄ισοφάρισαν σε 1-1.

Κι ενώ το ματς είχε φτάσει στις καθυστερήσεις και όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό σκορ, ο Κροάτης αμυντικός, μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου, έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, που δίνει το πάνω χέρι στο «τριφύλλι» για την πρόκριση, ενόψει  της ρεβάνς της 3ης Οκτωβρίου στο Παγκρήτιο.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (78΄ Μουζακίτης), Ζέκα, Καρέλης (69΄ Φιγκερόα), Σίλντενφελντ, Ντίνας, Πράνιτς (65΄ Λαγός).

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Καβουσάκης, Κοιλιάρας, Πελέ (81΄ Ουέλινγκτον, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (83΄ Δωματάς), Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης, Μπαντιμπανγκά (72΄ Ρομάνο), Ρέντζας, Σαρρής

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ