2013-10-01 08:58:19
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ...
Για την ήττα που γνώρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο εκτός έδρας, μίλησε στον «Γαύρο» ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Μπερντ Στορκ.

Ο Γερμανός τεχνικός των πιτσιρικάδων του Θρύλου τόνισε ότι η ομάδα του ναι μεν κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν ήταν τόσο επιθετική όσο θα έπρεπε για να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα:

«Δεν ήταν εύκολη η προετοιμασία μας για αυτό το ματς, γιατί την τελευταία στιγμή χάσαμε τον Παπασάββα ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση που έκανε με την πρώτη ομάδα και έτσι βάλαμε άλλον παίκτη στην ενδεκάδα τον Βατουσιάδη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στην αρχή, αλλά δεχτήκαμε το γκολ από ένα ωραίο μακρινό σουτ.

Στη συνέχεια προσπαθήσαμε αρκετά να ισοφαρίσουμε με κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, χωρίς όμως να τα καταφέρουμε. Ο Πανιώνιος από την άλλη δεν είχε κάποια καλή ευκαιρία για να μας απειλήσει. Δεν ήμασταν όμως και εμείς τόσο επιθετικοί όπως θα έπρεπε.

Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα μέσα στο ματς αλλάξαμε και σε κάποιους παίκτες θέσεις, με τον Σωτηράκο και τον Βούρο. Μπορεί να προσπαθήσαμε αλλά για κάτι καλύτερο, αλλά το θέμα είναι ότι χάσαμε 1-0 και δεν πήραμε κάτι θετικό από αυτόν τον αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ