2023-09-26 13:40:01
Φωτογραφία για Τζόυς Ευείδη: «Στο Ρετιρέ ήμασταν με τρεις κι εξήντα»
Συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «Ρετιρέ» και στο πως συμμετείχε στην θρυλική κωμική σειρά του Mega.

«Καταρχάς εγώ τότε έκανα το αγροτικό μου που λένε. Με πήρε ο Δαλιανίδης τηλέφωνο γιατί μας είχε σκηνοθετήσει στην δεύτερη παράσταση που είχαμε κάνει με τα παιδιά του Εθνικού. Μας είχε γνωρίσει τότε και μας είχε αγαπήσει πολύ και με πήρε και με ζήτησε. Τρέχοντας πήγα, ήταν πολύ γλυκός και τον αγαπούσα πολύ. Μου είχε λίγο αδυναμία, δεν ξέρω γιατί» είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4» αποκαλύπτοντας το πως συμμετείχε στη σειρά.

Σε ερώτηση για το αν άλλαξε η ζωή της εξαιτίας της σειράς, δήλωσε πως: «Δεν άλλαξε η ζωή μου με το «Ρετιρέ», απλώς με γνώριζαν στις δουλειές».

«Ποτέ δεν τα “χοντροπήρα” στη ζωή μου. Μου έχει τύχει να έχω λεφτά γιατί κάνω τρεις δουλειές μαζί. Στο «Ρετιρέ» ήμασταν με “τρεις κι εξήντα” όλοι, κανείς δεν είχε κασέ. Ακόμα και η Γιουλάκη δεν είχε τα ίδια κασέ με άλλους. Εκεί ο σταρ ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για το γεφύρι στο Γαύρο.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για το γεφύρι στο Γαύρο.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ