2013-10-08 19:50:48
Φωτογραφία για Πίστη για πρόκριση από Σάντος!
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους παίκτες. Δύσκολα θα προλάβει το ματς με Σλοβακία ο ΠαπασταθόπουλοςΗ αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τη Σλοβακία τη Παρασκευή στο Φάληρο έχει αρχίσει για την Εθνική με τον Φερνάντο Σάντος να κάνει πλέον τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Παπασταθόπουλος δεν κατάφερε και σήμερα να προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους διεθνείς και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προλάβει το ματς με τους Σλοβάκους.

Ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης και η ετοιμότητα του θα επαναξιολογηθεί αύριο.

Οι πληροφορίες, πάντως, φαίνεται να οδηγούν τον Σάντος σε εναλλακτικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας, με το πλέον πιθανό δίδυμο να είναι οι Μανωλάς και Σιόβας.

Στη σημερινή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα της Παρασκευής. Έγιναν ασκήσεις τακτικής αλλά ο Σάντος αναμένεται να φανερώσει αύριο τα πλάνα του.


Άλλωστε το πλάνο περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Η πρώτη είναι στις 9.30πμ στον Άγιο Κοσμά και η δεύτερη στις 5μμ στο «Γ. Καραισκάκης».

Ο Πορτογάλος, πάντως, μίλησε στους διεθνείς τονίζοντας τη σημασία του αγώνα με τη Σλοβακία αλλά και με το Λιχτενστάιν, όπου η Εθνική πρέπει να πετύχει δύο νίκες.

Ο Σάντος ανέφερε, ότι η υπόθεση για την απευθείας πρόκριση στο μουντιάλ δεν έχει κριθεί οριστικά και πιστεύει ότι η Βοσνία θα στραβοπατήσει στη Λιθουανία: «Γι' αυτό πρέπει να παίξουμε σοβαρά, να κερδίσουμε ώστε να εκμεταλλευτούμε το παραμικρό λάθος...», είπε χαρακτηριστικά ο Σάντος στους παίκτες.

Οι διεθνείς θα μιλήσουν αύριο στις 12μμ σε εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη σε κατάστημα της της Vodafone στην Γλυφάδα και όχι στο πλαίσιο των προπονήσεων.

- See more at: http://www.metrogreece.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/377102/Default.aspx#sthash.mPXsDufu.dpuf
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ