2013-10-09 16:21:41
Φωτογραφία για Finita la musica, passata la festa...
Στον αγώνα της Suzuka, που διεξάγεται το 3ήμερο 11-13 Οκτωβρίου, o Sebastian Vettel έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει μαθηματικά το 4ο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του.

Η διαφορά του από τον 2ο της κατάταξης Fernando Alonso έφτασε μετά τον αγώνα της Κορέας στους 77 βαθμούς και πλέον όσο κι αν θέλουν να ελπίζουν στο θαύμα οι άνθρωποι της Scuderia, αναγνωρίζουν ότι το παιχνίδι τελείωσε.

Αν θέλετε να το πούμε και στην ιταλική «finita la musica, passata la festa».

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicali: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Γνωρίζουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατον να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, οπότε συγχαρητήρια σε αυτόν (Vettel) και την ομάδα του (Red Bull) γι' αυτά που κατάφεραν. Για να βρίσκονται εδώ που βρίσκονται, σημαίνει ότι το αξίζουν».

Το κίνητρο για τη Ferrari που έχει αφοσιωθεί πλέον στην εξέλιξη του μονοθεσίου του 2014 είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι να μπορέσει να βελτιώσει την απόδοση της F138 φτάνοντας στα επίπεδα των RB9. «Για τώρα, υπάρχει έξτρα πίεση και κίνητρο στην ομάδα μας ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο απόδοσης που βρίσκονται αυτοί», είπε ο Domenicali.

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ