2013-10-09 19:13:05
Φωτογραφία για Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Αίγλη Ζαππείου
Ο εθελοντισμός και η προσφορά προς το Συνάνθρωπο αποτελούν για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών λειτούργημα ζωής για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες των Ανασφάλιστων και των 'Απορων συμπολιτών μας.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, το ΔΣ του ΙΣΑ, στηρίζοντας το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, διοργανώνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 21:00 στην Αίγλη Ζαππείου Έκθεση Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας και Φιλανθρωπικό Δείπνο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα παιδιά με χρόνια και σπάνια νοσήματα.

Την καλλιτεχνική βραδιά θα πλαισιώσουν η Γιατρός μέλος του ΙΣΑ και Σοπράνο Μαρία Μισιρλή με τον πιανίστα Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου, γνωστοί καλλιτέχνες του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό την επιμέλεια του Μαέστρου κου.Ζωγράφου, η Σοπράνο Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, η πιανίστρια Ελένη Στογιάννη, το Quarteto του Ωδείου και η μικρή πιανίστρια Κωνσταντίνα Μαραγκού.


Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφείου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ( κα Τσώνη - κα Γιαννουλάκη)

Πληροφορίες : [email protected] κιν: 6972702589

Τιμή πρόσκλησης: 60 ευρώ

http://www.isathens.gr/

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς !

«Η γιατρός που έχει ειδικότητα στις άριες»

Η ιατρός και σοπράνο Μαρία Μισιρλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Βρυξέλες. Απο πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε για τις ξεχωριστές φωνητικές της ικανότητες και την ιδιαίτερη χροιά στη φωνής της. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η μεγάλη της αγάπη για την μουσική την οδήγησε σε κλασσικές σπουδές, πιάνο, ντραμς, φωνητική, μπαλέτο και μοντέρνο χορό, με σκοπό να καλλιεργήσει τα ισχυρά μουσικά γονίδια που κληρονόμησε από τον πατέρα της Τώνυ Μισιρλή, γνωστού μουσικοσυνθέτη των 70's, ο οποίος εξαφανίστηκε απο την ζωή της όταν αυτή ήταν ακόμα μωρό, αφήνοντας στη μέση την περιοδεία που έκανε το 1977 με τον Πάνο Γαβαλά. Αυτός ήταν ο τρόπος της Μαρίας να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση του πατέρα της, μέσα απο τις νότες που τόσο πολύ αυτός αγαπούσε.

Επιστρέφοντας αργότερα στη Ελλάδα, και ώντας άριστη μαθήτρια, ακολούθησε τη συμβουλή της αγαπημένης της μητέρας να ασχοληθεί με τη δεύτερη μεγάλη της αγάπη, την ιατρική. Πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών, όπου και ειδικεύθηκε αρχικά στην Ειδική Γενική Ιατρική και στη συνέχεια στη Διατροφολογία. Εδώ και πέντε χρόνια η Μαρία βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου και διατηρεί το προσωπικό της ιατρείο Μορφο-Διατροφολογίας στο Κολωνάκι. Ασθενείς της είναι γνωστοί καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και πολιτικοί, οι οποίοι την εμπιστεύονται για τη δίαιτα, την υγιεινή διατροφή τους και την αψεγάδιαστη εμφάνιση τους. Παράλληλα, συνεχίζει την πορεία της στους δρόμους της μουσικής, συνδυάζοντας τις δύο μεγάλες της αγάπες με αφοσίωση, υπευθυνότητα και σκληρή δουλεία.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ