2013-10-16 18:58:02
Φωτογραφία για Κέιτι Χολμς: τι συμβαίνει τελικά με τον Τζέιμι Φοξ;
Οι φήμες θέλουν την πρώην κυρία Κρουζ στην αγκαλιά του 45χρονου ηθοποιού. Αληθεύουν;

Από τη στιγμή που χώρισε από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) δεν έχει "στεριώσει" με άλλο σύντροφο ενώ δίπλα της "έπαιξαν" διάφορα ονόματα με πιο πρόσφατο αυτό του Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx).

Πρόσφατο δημοσίευμα το περιοδικού "In Touch", ήθελε την 34χρονη ηθοποιό όχι μόνο σφόδρα ερωτευμένη, αλλά μετέφερε και πληροφορίες πηγών που ήθελαν τον Φοξ να περνά πολύ χρόνο στο διαμέρισμα της Χολμς.

Τι συμβαίνει τελικά;

Την απάντηση ανέλαβε να δώσει ο ίδιος ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Entertainment Tonight' υπήρξε κατηγορηματικός.

"Οι φήμες είναι 100% όχι αληθείς. Για την ακρίβεια είναι μάλλον φαιδρές γιατί εμείς απλά χορέψαμε κάποια στιγμή μαζί σε έναν φιλανθρωπικό χορό μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους", ξεκαθάρισε ο Φοξ, αναφερόμενος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 24 Αυγούστου για το διάσημο Θέατρο Απόλο του Χάρλεμ.

Κατά τα άλλα, η Κέιτι εμφανίστηκε πρόσφατα με λευκή ρίζα και προκάλεσε διάφορα σχόλια σχετικά με το ενδιαφέρον που δείχνει –ή όχι- για την εικόνα της πια.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο άθλος της Ισλανδίας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο άθλος της Ισλανδίας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ