2013-10-17 14:03:49
Φωτογραφία για Πάτρα: Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού ως το Σάββατο
Από σήμερα και για τρεις ημέρες, πραγματοποιείται στην Πάτρα καμπάνια του «Άλματος Ζωής» για τον καρκίνο του μαστού, στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Πατρέων, με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας - Πρόνοιας.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας δίνει και φέτος το παρόν του για τον μήνα Οκτώβριο διοργανώνοντας για 6η συνεχή χρονιά την εκστρατεία «Οκτώβρης 2013: Μήνας ενημέρωσης, κινητοποίησης, απομυθοποίησης του Καρκίνου Μαστού «Δυνατά για τη ζωή».

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται δωρεάν κλινική εξέταση μαστού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας – Πρόνοιας και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου από σήμερα, ως το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα και αύριο, η κλινική εξέταση γίνεται από τις 10:00 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5-9 μ.μ., ενώ το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Εξειδικευμένοι γιατροί της περιοχής εξετάζουν δωρεάν τις γυναίκες στην Κινητή Μονάδα Υγείας, ενώ διανέμεται έντυπο πληροφοριακό υλικό προς ενημέρωση και κινητοποίηση κάθε γυναίκας, για τον καρκίνο του μαστού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ