2013-10-18 00:48:10
Φωτογραφία για Επιβραβεύτηκε Λαρισαίος αστυνομικός
Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο... Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Χαλάτσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Ντζιοβάρας, επισκέφθηκαν χθες το πρωί στην οικία του, τον Λαρισαίο αστυνομικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της (21.07.2013) στη Βροσίνα Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων.

Οι ανώτατοι Αξιωματικοί επιβράβευσαν τον αστυνομικό και του παρέδωσαν μία χρηματική επιταγή, ως συμβολική χειρονομία έμπρακτης συμπαράστασης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή Βροσίνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών, σημειώθηκε συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο αστυνομικός σοβαρά στο δεξί του πόδι. Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γεωργίου Χατζηκώστα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ