2013-10-18 00:45:05
Φωτογραφία για Το διαχρονικό σκάνδαλο των μαϊμού πτητικών άποψη αναγνώστη
Πρίν δύο χρόνια δημοσιεύτηκε η απίστευτη ιστορία των μαϊμού πτητικών των... "παροπλισμένων" ιπταμένων της Π.Α., από το ΕΘΝΟΣ Το άρθρο αυτό είναι ακόμα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Έθνους...

Συνοψίζοντας το άρθρο περίπου 15.000.000 ευρώ το χρόνο δαπανώνται ώστε οι ιπτάμενοι της Π.Α. που δεν υπηρετούν σε πολεμικές μοίρες να κάνουν βόλτες ως επιβάτες με C-130. Αυτό στην καλύτερη των περιπτώσεων αφού πολλές φορές δεν γίνεται καν αυτό. Επιπρόσθετα η μαιμού "συντήρηση" αυτού του προσωπικού χρησιμοποιείται ως πρόφαση έτσι ώστε ορισμένοι που υπηρετούν στο εξωτερικό να μετακινούνται προς και από την Ελλάδα με πληρωμένα εισητήρια και οδοιπορικά από το πορτοφόλι του ταλαίπωρου αυτού λαού.

Θα περίμενε κανείς ότι στην Ελλάδα των μνημoνίων και της εξαθλίωσης της κοινωνίας, η απάντηση τόσο του Υπουργείου Άμυνας όσο και του Οικονομικών θα ήταν άμεση και αποφαστιστική. Φευ. Μετά από δύο χρόνια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, αυτά τα λεφτά συνεχίζουν σκανδαλωδώς να δίνονται έτσι ώστε μια ψευτοελίτ να κάνει ζωή χαρισάμενη στην υγεία των κορόιδων. Αυτή είναι μάλλον η ανταμοιβή της ελληνικής πολιτείας προς τα μόνα στελέχη ενόπλων δυνάμεων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που έχουν κάνει απεργία, και αυτό γιατί τους είπαν άκουσον-άκουσον να πληρώσουν φόρο για τα εισοδήματά τους.


Όσο αφορά το μύθο της επικινδυνότητας του επαγγελματος, πιστεύουμε ότι οι κύριοι που κάθονται πίσω από γράφεια το μόνο κίνδυνο που διατρέχουν είναι μη τους κλείσει το συρτάρι κανένα δάχτυλο.

Αναρωτιόμαστε άραγε η ταλαίπωρη αυτή χώρα έχει τη δυνατότητα να πληρώνει μία ζωή μαθητές του 15-16 που το μόνο που έμαθαν στη ζωή τους είναι να κουνάνε ένα joystick;

Αναρωτιόμαστε άραγε 15.000.000 ευρώ :

Πόσα κομμένα ΕΚΑΣ είναι;

Πσα επιδόματα ανεργίας είναι;

Πόσα συσσίτια απόρων μπορούν να ενισχύσουν;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ζυθοπλημμύρα του Λονδίνου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ζυθοπλημμύρα του Λονδίνου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ