2013-10-21 21:00:03
Φωτογραφία για ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΩΝ Ο ΜΠΟΝΓΚ...
Με μοναδική απουσία αυτή του Γκαετάν Μπόνγκ, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός το πρωί της Τρίτης για τη Λισαβόνα και την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Ο Καμερουνέζος, όπως αναμενόταν, δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ οι Χολέμπας, Μασάντο και Γιαταμπαρέ είναι στην αποστολή.

Τρία ευχάριστα και ένα -αναμενόμενα- δυσάρεστο περιελάμβανε η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης με τη Μπενφίκα στην Λισσαβόνα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μίτσελ, είδε τους τρείς από τους τέσσερις αμφίβολους για την αναμέτρηση να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να προπονούνται κανονικά, με αποτέλεσμα να έχει μόλις μία απουσία, αυτή του Γκαετάν Μπονγκ ο οποίος δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα και τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Κανονικά στην αποστολή μπήκαν οι Χοσέ Χολέβας (ξεπέρασε το αιμάτωμα στον δεξί έξω πλατύ μυ), Σαμπού Γιαταμπαρέ (δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο) και Πάουλο Μασάντο που αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό που τον άφησε περίπου ένα μήνα εκτός δράσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ