2023-01-26 12:19:10
Φωτογραφία για Μοναδικός υποβρύχιος χώρος στάθμευσης ποδηλάτων στο σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ
Το Άμστερνταμ, η πόλη που φημίζεται για τους ποδηλάτες, τις καφετέριες, τους ανεμόμυλους και αμέτρητα άλλα πράγματα, θα μπορεί πλέον να καυχιέται για κάτι άλλο. 

Στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, ένας υπερσύγχρονος υποβρύχιος χώρος στάθμευσης ποδηλάτων ανοίγει τις πόρτες του. Η εγκατάσταση βρίσκεται υπό κατασκευή εδώ και τέσσερα χρόνια και ο λογαριασμός για την υλοποίησή της ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ.

Όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Άμστερνταμ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εγκατάσταση εντελώς δωρεάν για 24 ώρες. Αν θέλετε να αφήσετε το ποδήλατό σας για περισσότερη ώρα, μπορείτε να το κάνετε με 1,35 ευρώ την ημέρα. 

Το αξιόλογο κατόρθωμα μηχανικής έχει χώρο για 7.000 τροχούς. Παράλληλα με το νέο υποβρύχιο πάρκινγκ κατασκευάστηκε άλλη μια εγκατάσταση για 4.000 ποδήλατα αξίας 25 εκατ. ευρώ.

Η επαρκής και ασφαλής στάθμευση ποδηλάτων στους σιδηροδρομικούς σταθμούς διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων που χρησιμοποιούν ποδήλατα και δημόσια μέσα μεταφοράς. Σήμερα γιορτάζουμε τα εγκαίνια του νέου υποβρύχιου (!) parking για 6000+ ποδήλατα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ αναφέρει ο Henk Swarttouw

.actualno.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ