2013-10-23 00:42:06
Φωτογραφία για ΠΣΑΤ: Απονομή δημοσιογραφικών βραβείων
Η ετήσια τελετή απονομής Δημοσιογραφικών βραβείων που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) για 16η χρονιά, πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας-Ενημέρωσης, με μεγάλη επιτυχία.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι συνάδελφοι με τα καλύτερα ρεπορτάζ στον γραπτό, ηλεκτρονικό Τύπο και ιστοσελίδες για τη χρονιά που πέρασε, ενώ απονεμήθηκαν ειδικές τιμητικές διακρίσεις σε συναδέλφους. Συγκεκριμένα στον Δημήτρη Ευσταθίου για την συμβολή του στη δημοσιογραφία, με τη δημιουργία του αθλητικού τμήματος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ), καθώς και στην οικογένεια Άγγελου Μοσχούλα για την προσφορά τους στην κοινωνία και στην παιδεία.

Από τον Σύνδεσμο τιμήθηκε και η ΟΠΑΠ Α.Ε. για την πολύχρονη συμβολή του στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν, επίσης, στα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν στα ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και σε συγγραφείς αθλητικούς συντάκτες-μέλη ΠΣΑΤ.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο Γενικός Γραμματέας Μέσων και Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Ο πρόεδρος, ο Α’ αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης, Δημήτρης Δραγώγιας και Δημήτρης Κουμπιάς αντίστοιχα, η πρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ Γιώτα Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Πάνος Σόμπολος, ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης, ο Β΄ ανιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μάκης Διόγος και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Κυρίτσης και Νανά Νταουντάκη, ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης, ο πρόεδρος της ΕΦΕ Μάριος Λώλος, ο εμπνευστής της ιδέας των δημοσιογραφικών βραβείων Μανώλης Σαριδάκης.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αντώνης Αντωνόπουλος.

erokinissi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ